Filt Gurlis rosor – ljusgrå/natur ull

3,595.00 kr inkl. moms

Gurlidesigns egna designade rosenfiltar är härligt tjocka filtar av 100% ull. Filten är jacquardvävd och därmed dubbelvävd med ett mönster av Gurlis stora rosor som flödar över den mjuka filten. Inspirationen har jag fått från 1400-talets kalkmålningar i Gammelmormor Gurlis hemkyrka i Risinge, Sankta Maria kyrka i Östergötland. Där vakar rosen över förtroliga samtal, det som sägs under rosen ”Sub Rosa” bevaras som hemlighet. Kryp ned under rosen, känn dig trygg och omfamnad.
Filtarna har en sober elegans och komfortabel känsla. En fantastisk kvalitetsfilt som är extra tjock. Filtarna vävs hos anrika Röros Tweed i Norge, där filtarna även bereds och kantas med langettstygn. Idag kan vi känna historieberättandet i filtens väg längs den gamla kopparleden och forvägarna mellan Dalarna och Röros. Tidlöst här och nu, en filt att umgås med all tid.

Färg: Ljusgrå/naturvit
Mått: ca 130×200 cm
100% ull

I lager

Beskrivning

Gurlis eviga rosor flödar över den underbara filten, design av Gurlidesign, vävd i 100 % ull hos anrika Röros Tweed i Norge. En gedigen och härligt tjock filt som är mjukt uppruggad och kantad med langettsöm. Hög kvalitet med den rätta känslan. Jacquardvävd och därmed dubbelvävd så att mönstret uppträder lika men med omvända färger på den andra sidan. Låt rosen värma dig, var sub rosa, under rosen och känn dess trygga tidlösa kvalitet. En ullfilt som gör det där lilla extra till inredningen. Komfortabel, bekväm och vacker till ditt hem. Perfekt gåva till dig själv, brudparet eller vännen som fyller jämnt.

Storlek: ca 130×200 cm
Färg: Ljusgrå/naturvit
Material: 100% ull
Skötsel: Själv tvättar jag filtarna mitt i vintern genom att lägga dem i den kalla snön. Snötvätt och vädring gör dem gott. Är olyckan framme så gör en punktinsats bara på fläcken. Antingen med bara kallt vatten eller med lite tvål i. Badda med mera vatten och sug upp med en frottéhandduk. Gnugga inte. Du kan även lämna in filten på kemtvätt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Filt Gurlis rosor – ljusgrå/natur ull”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *