Stor rosenfilt vit/natur ull

3,595.00 kr inkl. moms

Gurlidesigns egendesignade rosenfiltar är härligt tjocka filtar av 100% ull. Filten är jacquardvävd med ett mönster av stora rosor som flödar över den mjuka filten. Inspirationen har jag fått från 1400-talets kalkmålningar i Gammelmormor Gurlis hemkyrka i Risinge, Sankta Maria kyrka i Östergötland. Idag kan vi känna historieberättandet i filtens väg längs den gamla kopparleden och forvägarna mellan Dalarna och Röros. Tidlöst här och nu, en filt att umgås med all tid.

Färg: Ljusgrå/naturvit
Mått: ca 130×200 cm
100% ull

I lager

Beskrivning

Gurlis eviga rosor flödar över den underbara filten, design av Gurlidesign, vävd i 100 % ull hos anrika Röros Tweed i Norge. En gedigen och härligt tjock filt som är mjukt uppruggad och kantad med langettsöm.

Storlek: ca 130×200 cm
Färg: Ljusgrå/naturvit
Material: 100% ull
Skötsel: Själv tvättar jag filtarna mitt i vintern genom att lägga dem i den kalla snön. Snötvätt och vädring gör dem gott. Är olyckan framme så gör en punktinsats bara på fläcken. Antingen med bara kallt vatten eller med lite tvål i. Badda med mera vatten och sug upp med en frottéhandduk. Gnugga inte. Du kan även lämna in filten på kemtvätt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Stor rosenfilt vit/natur ull”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *