Stickad trasa till bad eller kök

120.00 kr inkl. moms

Ateljéstickad trasa, en trasa stickad i halvpatent för att få den rätta känslan. Vardagslyx till bad eller kök. En trasa som är behaglig mot huden som tvättlapp. För kroppen, i badet, i duschen och i bastun. Eller använd den som disktrasa i köket.
ca 27×27 cm, 100% lin.
Lin har en bra förmåga att absorbera fukt. När trasan behöver göras ren – koka den gärna med lite bikarbonat i kokvattnet.

Nollställ

Beskrivning

Lintrasa, lyxtrasa, spatrasa eller disktrasa – kär trasa med många namn… Trasan används gärna som torktrasa eller disktrasa i köket, eller varför inte en behaglig tillvaro som trasa i badet. Den teknik som trasan är stickad i är halvpatentstickning som gör trasan skön att använda direkt mot kroppen. Skön som scrubtrasa eller bara lite lätt massage som ökar blodcirkulationen. Min använder jag gärna i bastun. När du vill tvätta trasan kokar du den bara i vanligt vatten i en kastrull på spisen. Tillsätt gärna lite bikarbonat i kokvattnet så blir den fräsch igen. Trasan är gjord helt i lin, med ett hållbarhetstänket fullt ut. När du så småningom slitit ut en välanvänd trasa, är det bara att slänga den i komposten.

Trasan krymper till ca 27×27 cm vid användning och tvätt.
100% lin

Mer information

Färg

Oliv, Oblekt, Silver, Tegel