Filt Gurlidesign Gullspira

3,595.00 kr inkl. moms

Specialpris i februari på mina stora rosiga filtar i min nya färg ”Gullspira”!
Gullspira är en skön blandning av guldig guld och melerad ljusgrå. En guldfärg som på något vis kändes just som blommorna på gullspiran. På orsamål kallas den ”gôlspira”, samma som ruccola eller senapskål… så som så många gånger annars är det naturen som sätter igång mitt färgtänk. Det här är en filt med stark känsla av att man ”villhöver” den…

Mått: ca 130×200 cm
Design: Ann-Catrin Hedén, GURLIDESIGN, Dalarna
Vävd i Röros, Norge

I lager

Beskrivning

Ny färg 2022. Gurlidesigns egna filtdesign, vävd i 100 % ull på anrikt väveri i Röros i Norge. En gedigen och härligt tjock filt som är mjukt uppruggad, valkad och kantad med langettsöm. Hög kvalitet med den rätta känslan. Jacquardvävd i en särskild teknik väl lämpad för filtar där mönstret plockas i en särskild ordning så att mönstret uppträder med omvända färger på den andra sidan.

Storlek: ca 130×200 cm
Färg: Gullspira, en guldigt gul och ljusgrå melerad
Material: 100% ull
Skötsel: Själv tvättar jag filtarna mitt i vintern genom att lägga dem i den kalla snön. Snötvätt och vädring gör dem gott. Är olyckan framme så gör en punktinsats bara på fläcken. Antingen med bara kallt vatten eller med lite tvål i. Badda med mera vatten och sug upp med en frottéhandduk. Gnugga inte. Kan även tvättas i tvättmaskin på ullprogram, men krymper då några centimeter. Använd gärna ullsåpa.

Mer information

Vikt 1500 g
Dimensioner 200 × 130 cm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Filt Gurlidesign Gullspira”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *