Filt Early bird

1,095.00 kr inkl. moms

Lätt filt i merino- och bomullsblandning från Brita Sweden. Med invävda stora vackra fåglar som såsom svalorna flyger omkring bland hustaken om sommaren. Filten är lätt och dubbelvävd.
På sommarlov och vinterlov var vi hos mormor och morfar i Tornedalen. Tillsammans med mor, mostrar och kusiner ritade, tecknade och skapade vi med mormor. Med textila material eller näver eller så gjorde vi visselpipor med morfar. Här i midnattssolens land fick vi tusen myggbett som vi svettades bort i bastun. Samma ursprung har färgat oss, så här vill jag nu presentera härligt sköna filtar av merinoull och bomullsblandning, designade i mosters och kusinernas ateljé i Stockholm och vävda i Portugal.

Produkt som inte finns på lager kan ändå beställas men tar några dagar extra. Räkna då med en leveranstid på 7-10 dagar.

 

Nollställ
Artikelnr: 240-1 Kategori: Taggar: , , , ,

Beskrivning

Sköna lätta filtar att krypa ihop i. Dubbelvävd med mönster av stora vackra fåglar som påminner mig om barndomens flygande svalor kring gården hos vår mormor och morfar i Tornedalen.
Fransar längs alla kanter.
Färg: Sand som har en mjuk sandbeige ton som är lätt att kombinera med annat. Olive som är djupt olivgrön med en mjuk kryddig känsla.
Storlek ca 130×170 cm
Material:
46% merinoull, 35% bomull, 16% polyamid, 3% andra fibrer
Tvättas i 30 grader

Mer information

Dimensioner Inte tillgänglig
Färg

Sand, Olive